Ghost of Ikishima je údajné pokračování Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Ikishima je údajné pokračování Ghost of Tsushima

Ghost of Ikishima je údajné pokračování Ghost of Tsushima

Martin Zavřel

Martin Zavřel

16
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Mělo by se jednat o přídavek ve stylu Spider-Man: Miles Morales.

Reklama

Internetem dnes začaly kolovat spekulace insiderů o údajném pokračování úspěšné loňské PlayStation hry Ghost of Tsushima. Mezi prvními na ni začal na Twitteru lákat Youtuber DEALER, ale na něj posléze navázal také Shpeshal_Nick, který úspěšně předpověděl jiné herní tituly v minulosti:

Ghost of Ikishima by mělo být samostatně hratelné rozšíření/pokračování v duchu Spider-Man: Miles Morales. Pokud Sony opravdu aplikuje stejný formát, mohli bychom se hry dočkat na PlayStation 4 i PlayStation 5 a nejspíš bychom mohli doufat také v české titulky. Název přídavku zřejmě odkazuje na lokaci ostrova Iki, jehož jméno bývá uváděno také jako Ikishima.

Ghost of Ikishima je údajné pokračování Ghost of Tsushima

Informace je zřejmě prvním z úniků obsahu plánované, ale zatím oficiálně neoznámené show Sony, kterou by měla údajně reagovat na E3 show konkurenčních platforem. Není tomu dlouho, co si Sony obnovila ochrannou známku "PlayStation Experience". Podle všemožných úniků a náznaků bychom se údajné show Sony mohli dočkat již příští měsíc a kromě pokračování God of War nebo přídavku Ghost of Ikishima nás údajně čeká ještě alespoň jedno velké (herní) překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama