Ghost of Tsushima bude v rámci multiplayeru vyžadovat PlayStation účet
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima bude v rámci multiplayeru vyžadovat PlayStation účet

Ghost of Tsushima bude v rámci multiplayeru vyžadovat PlayStation účet

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Základní singleplayerový režim ho naopak požadovat nebude.

Reklama

Kauza kolem PC verze Helldivers 2 a povinnosti vytvořit PlayStation účet, kterou Sony po kritice a refundech na Steamu již odvolalo, u některých hráčů vzbudila podezření, zda stejnou podmínku nebude japonská společnost vyžadovat u svých dalších her. Do středu pozornost se dostala především akční adventura Ghost of Tsushima, která na PC zamíří již tento měsíc. Diskuzi na Twitteru rozpoutal příspěvek uživatele s přezdívkou XenoAliens, který podotkl, že z důvodu obav o přítomnost této povinnosti zrušil svou předobjednávku.

Na jeho zprávu odpověděli samotní vývojáři hry ze studia Sucker Punch Productions. Ti hráče ujistili, že pro hraní základní hry nebude PSN účet potřeba. Je však nutné podotknou, že se to týká pouze hlavního singleplayerového režimu. Naopak kooperativní režim Legends bude PlayStation účet vyžadovat.

Ghost of Tsushima bude zároveň první hrou na PC, která bude obsahovat trofeje z PlayStationu i funkci PlayStation overlay. Pro zpřístupnění těchto funkcí se logicky bez PSN účtu také neobejdete. Ačkoli se tedy nedá očekávat tak výrazná kritika jako v případě Helldivers 2, tak se bezesporu najdou hráči, kterým nutnost vytvořit PSN účet pro hraní multiplayeru bude vadit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama