Ghost Recon zmírní tempo, našlápne po Vánocích
Novinka Ghost Recon zmírní tempo, našlápne po Vánocích

Ghost Recon zmírní tempo, našlápne po Vánocích

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Vojenská série prý v minulosti byla moc suchá a chystaný díl by to chtěl změnit.

Reklama

Ubisoft s radostí nechá ke konci letošního roku bitvu o nejlepší FPS na Activision a EA, aby po začátku roku 2012 vytasil své eso jménem Future Soldier a přinesl zase trochu jinou hratelnost. Zkrátka pravidlo „dva se bijou, třetí se směje“ ve své čiré podobě.

V rozhovoru pro časopis OXM se Matt Benson z Ubisoftu nechal slyšet, že si je vědom suchosti předchozích dílů série Ghost Recon a pro Future Soldier chystá mnohem dravější a akčnější styl. To ale neznamená, že zmizí taktická složka.

„Ghost Recon: Advanced Warfighter hraji doteď, je to stále skvělý online zážitek s kamarády a právě to chceme přenést i do chystaného dílu. Vývojářský tým se opravdu nadřel, aby vše skvěle vybalancoval,“ řekl Benson.

„Rozhodně se neměříme přímo s Call of Duty či Battlefieldem, jsme trochu jinde. My si je necháme navzájem vymlátit zuby a po Vánocích přineseme klidnější tempo a taktickou parádu,“ dodal.

„Je to přesně o tom umění najít ideální hranici mezi náročnou vojenskou simulací a Hollywoodským blockbusterem,“ pokračoval Benson. „Viděl jsem trailer k Modern Warfare 3, má to Michaela Baye přes celou fasádu. Je to obrovské, filmové, ale mnozí si raději zahrají starší Call of Duty. A právě tou cestou jdeme i s Future Soldier.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama