Ghostlight Interactive hodlá vydat více japonských her na PC
Novinka Ghostlight Interactive hodlá vydat více japonských her na PC

Ghostlight Interactive hodlá vydat více japonských her na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Brzy se má objevit další japonské RPG a akční hra.

Reklama

Ghostlight Interactive je vydavatelská společnost, která se postarala o realizaci her, jako jsou Way of the Samurai 4 a Mugen Souls na stolních počítačích. Nyní to vypadá, že se pro rok 2016 chystá další várka japonských her ve verzi pro PC platformu.

"Připravujeme na počátku tohoto roku oznámit další JRPG pro službu Steam, stejně jako další japonskou akční hru, o které jsme ale již mluvili v posledních několika týdnech," řekl komunitní manažer Ghostlightu Ross Brierly na svém blogu. "Ohledně vydání této hry na Steamu jsme dostali opravdu spoustu žádostí, takže jsem si jistý, že mnoho z vás rádo uslyší o jejím připravovaném vydání na Steamu."

V návaznosti na tyto dva tituly ale existují ještě další, které se objeví posléze. Brierly totiž pokračuje: "Kromě toho zrovna jednáme ohledě několika poměrně nových japonských titulů a to především z důvodu jejich vydání na PC, ale zatím je v tuto chvíli příliš brzy uveřejňovat nějaké podrobnosti, dovolte mi jen říci, že mezi nimi existuje poměrně dost her, které mi připadají opravdu vzrušující! Nejde ale pouze o několik her od japonských vývojářů, se kterými chceme spolupracovat již dlouhou dobu, ale jedná se také o jednu japonskou hru, která - pokud jsem si vědom - ještě dokonce nebyla dosud oznámena ani pro Japonsko. Není to vzrušující!"

Co říkáte na takovouto zprávu? Myslím, že se najde hodně lidí, kteří tento krok přivítají. Vaše tipy, o které hry by se mohlo jednat, můžete psát do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama