Mugen Souls Z vychází na PC 25. srpna
Novinka Mugen Souls Z vychází na PC 25. srpna

Mugen Souls Z vychází na PC 25. srpna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Můžete se podívat na nový trailer a screenshoty ze hry.

Reklama

Ghostlight Interactive asi před dvěmi měsíci oznámili západní vydání hry Mugen Souls Z na PC. Tentokrát už ale známe i datum, které připadlo na 25. srpna, ale koupit půjde pouze digitálně přes službu Steam.

PC verze bude mít oproti originálu plnou podporu myši a klávesnice, ale pokud jste zvyklí na gamepad, klidně jej můžete použít také. Dále se můžete těšit na Steam achievemnety, na upravené uživatelské rozhraní a další grafická vylepšení.

Mugen Souls Z nabízí dvanáct světů, připodobněných znamením zvěrokruhu. Tyto světy v dávných dobách vytvořili velmi mocní bohové, ale teď se chystá probudit z dlouhého spánku "něco", co je schopné zničit každý z těchto světů.

Chou-chou se se svým gangem musí v tomto zbrusu novém S-RPG pokračování vrátit a zabránit zničení světů. V novém příběhu budou hrdinky ještě roztomilejší, super silné, ale pokud chce lady Chou-Chou zvítězit, musí se spoléhat na zcela nové schopnosti, propůjčené od ultimátní bohyně Syrmy.

Chouchers se musí naučit zkrotit tuto novou sílu a stát se všemocnými bytostmi. Ale může Syrma vůbec spolupracovat s Chou-Chou a její velmi nesourodou skupinou a zachránit všech dvanáct světů před neznámým a starodávným "něším", která hrozí konzumovat vše ve vesmíru?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama