GoW 3 nabídne v lednu nové DLC
Gears of War Novinka GoW 3 nabídne v lednu nové DLC

GoW 3 nabídne v lednu nové DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Microsoft slibuje zbrusu nový balíček map Fenix Rising pro akční střílečku Gears of War 3, který mimo jiné ukáže nový systém postupu <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

Balíček by měl obsahovat celkem pět multiplayerových map: Academy, Anvil, Depths, Escalation a The Slab. Chybět by neměly ani skiny pro postavy z obou stran barikády. Od COG dostanete skiny Recruit Clayton a Trashball Cole, zatímco ze strany Sarančat dorazí Savage Maradeur a Savage Kantus.

Nově by se v balíčku měl představit vylepšený systém postupu a levelingu, který dovolí hardcore hráčům levelovat až do 100 úrovně. Ti z vás, kdo si pořídí DLC Fenix Rising budou moci až třikrát využít tzv. Re-Up, čímž získají tři nové barvy – červenou, zelenou a zlatou. Využitím této funkce se vám po vzoru Prestige Mode z CoD vymažou statistiky, ale budete mít zase možnost získat bonusy pro zbraně, jako jsou Plasma, Omen a Electric.

Balíček se objeví ke stažení na Xbox Live Marketplace již 17.ledna roku 2012 a vyjde vás na 800 MS bodů. V případě, že vlastníte Season Pass, dostanete jej zcela zdarma.

Mapy

Obleky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama