Gran Turismo 7 odhalilo počet aut a tratí
GT7 Novinka Gran Turismo 7 odhalilo počet aut a tratí

Gran Turismo 7 odhalilo počet aut a tratí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Vývojáři zároveň prezentují využití ovladače DualSense.

Reklama

Vývojáři ze studia Polyphony Digital nás pravidelně zásobují krátkými vývojářskými deníčky, které postupně odhalují jednotlivé prvky chystaných závodů Gran Turismo 7. Tentokrát se k nám ale poměrně důležité informace dostávají neoficiální cestou. Na internet konkrétně unikl leták velkého japonského obchodu Yodobashi Camera, jenž láká na samotnou hru. Na tom by samo o sobě nebylo nic zvláštního, kdyby zároveň neobsahoval dosud nezveřejněné podrobnosti o obsahu hry.

Brožuru následně sdílel a přeložil uživatel webu GTPlanet. Díky tomuto úniku se dozvídáme, že Gran Turismo 7 nabídne přes 420 různých aut a více než 90 tratí s realistickým počasím. Dá se předpokládat, že počet okruhů obsahuje i různé varianty jedné trati, takže samotných počet lokací bude pravděpodobně výrazně nižší. Z pohledu počtu vozidel se výše zmíněné číslo shoduje s posledním vývojářským deníčkem, v němž je v krátkém prostřihu vidět garáž čítajících celkem 428 aut od 60 různých výrobců.

Kromě současných kousků má být k dispozici rovněž celá řada aut staršího roku výroby. Ty si budete moci po vzoru starších dílů kupovat v bazarech. Chybět nebude ani výkonnostní a vizuální tuning nebo režim kariéry i autoškoly. K dispozici mají být také speciální mise zaměřené na drifty či sprinty.

V zatím posledním výše přiloženém deníčku autoři prezentují využití funkcí a výkonu konzole PlayStation 5. Šéf studia Kazunori Jamauči konkrétně zmiňuje přednosti ovladače DualSense, podporu ray-tracingu a možnost hraní v rozlišení 4K s HDR v kombinaci s 60 fps.

Gran Turismo 7 vychází 4. března roku 2022 na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5.

Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama