GT7 Novinka Gran Turismo 7 se dočkalo vydání další významné aktualizace

Gran Turismo 7 se dočkalo vydání další významné aktualizace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Auta, okruh a testování nové umělé inteligence.

Reklama

Vývojáři ze studia Polyphony Digital dnes vydali novou aktualizaci pro Gran Turismo 7. Update s číslem 1.29 přináší kromě nových aut také několik očekávaných novinek.

Z pohledu vozidel hru rozšířilo pět nových modelů:

  • Citroën DS 21 Pallas '70
  • Honda RA272 ʼ65
  • Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo (silniční i offroad varianta)
  • Porsche 911 Carrera RS (901) '73

Součástí aktualizace je také nová trať Grand Valley - Highway 1. Okruh má 18 zatáček a celkově měří 5099 metrů. Dominovat by v něm měly především vysokorychlostní úseky, které budete jezdit na plný plyn.

Další významnou novinkou je přidání plné podpory pro vycházející headset PlayStation VR2. Majitelé tohoto zařízení se nad rámec veškerého dostupného obsahu mohou těšit také na exkluzivní funkci VR Showroom, díky které si jednotlivé modely automobilů budou moci detailně prohlédnout ve vysokém rozlišení.

Možná vůbec tou nejzajímavější novinkou je přidání nové umělé inteligence, které nese název Gran Turismo Sophy. Vylepšená AI je prozatím k dispozici pouze v časově omezeném závodě Race Together, který bude k dispozici zhruba do konce března. V dalších herních režimech nová umělá inteligence prozatím k dispozici není. V rámci GT Sophy se tak v tento moment jedná spíše o veřejné testování, které by mělo vývojářům poskytnout důležitou zpětnou vazbu. Novou umělou inteligenci si aktuálně mohou vyzkoušet pouze hráči, kteří vlastní verzi pro PlayStation 5.

Poslední výraznější inovací v rámci aktualizace 1.29 pro Gran Turismo 7 je rozšíření fotografického režimu Scapes, který nově nabídne podmínky pro fotografování driftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama