Grand Theft Auto V má na dosah 100 milionů kusů
GTA 5 Novinka Grand Theft Auto V má na dosah 100 milionů kusů

Grand Theft Auto V má na dosah 100 milionů kusů

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

62 procent příjmů Take-Two tvoří digitální prodeje.

Reklama

V Take-Two shrnuli poslední měsíce, ve kterých nevydali žádnou velkou pecku. Přesto si manažeři společnosti nemůžou stěžovat. Za první čtvrtletí fiskálního roku 2019 se Take-Two chlubí příjmy ve výši 388 milionů amerických dolarů. 62 % z příjmů tvoří digitální prodeje. Není divu, že tyhle výsledky jsou nad očekávání a Take-Two si od dalších měsíců slibuje dobré výsledky, když uvede na trh NBA 2K19 (11. září), WWE 2K19 (9. října), Red Dead Redemption 2 (26. října), Carnival Games na Switch (6. listopadu) a během podzimu ještě arkádový basketball v podobě NBA 2K Playgrounds 2.

Dodávka s penězi v GTA Online
Dodávka s penězi v GTA Online

Velkou radost Take-Two dělá Grand Theft Auto V. Gangsterská akce od Rockstaru sice vyšla již v roce 2015, přesto stále přitahuje pozornost hráčů a hra má na dosah 100 milionů prodaných kusů. Právě tituly GTA V a NBA 2K18 se postaraly o skvělé výsledky, když hráči neváhají a opakovaně v těchto hrách utrácejí své peníze. NBA 2K18 je nejprodávanější sportovní hrou 2K Games, když dosáhla na 10 milionů vyexpedovaných kusů, zatímco GTA V bylo v multiplayerové části rozšířeno o bezplatnou aktualizaci After Hours, jež umožňuje vlastnit svůj noční klub v Los Santos.

Není pochyb o tom, že i konec roku bude mít Take-Two velmi silný. Příjmy zajistí již zmíněné hry. Nejvíc se ale očekává od westernové akce Red Dead Redemption 2, kterou má na starost studio Rockstar. V Take-Two jsou tak pochopitelně nadšeni a nemohou se dočkat, až 26. října Red Dead Redemption 2 vydají ve verzích pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň se drží při zemi a neočekávají, že RDR 2 zopakuje úspěch GTA V.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama