GRID 2: Mono je nejdražší herní edicí na světě
Novinka GRID 2: Mono je nejdražší herní edicí na světě

GRID 2: Mono je nejdražší herní edicí na světě

Michal Maliarov

Michal Maliarov

62

Jste závodníci tělem i duší, ale speciální edice závodních her jsou pro vás jednoduše moc obyčejné? Pak vás možná zaujme nejdražší herní edice na světě.

Reklama

Codemasters dnes odhalili unikátní, jednokusovou edici pro svůj připravovaný závodní titul GRID 2, kterou si bude moci předobjednat jeden šťastlivec. Připravte se ale, že za ni vysolíte 125 tisíc liber, tedy v přepočtu necelé čtyři miliony korun. A co za ty nelidské peníze dostanete?

Inu, samotný titul GRID 2 a konzoli PlayStation 3, na které si jej budete moci zahrát. To samozřejmě zní zcela pochopitelně. Pokud se ale ptáte, do čeho se nasoukaly ty čtyři miliony, vězte, že v edici nechybí závodní automobil BAC Mono britské výroby. Ano, opravdový automobil z karbonových vláken, který vás vyšoupne na 100 km/h za necelé tři vteřiny. K tomu ještě dostanete fešný závodní oblek, helmu, rukavice a boty, vše se speciálním herním motivem. Navíc si vás pozvou do továrny, kde strávíte příjemný čas v doprovodu techniků a inženýrů, jež připraví vůz na míru právě vám.

Rozhodně se jedná o jednu z nejšílenějších, a také nejoriginálnějších herních edic, které jsme kdy měli tu možnost vidět. Ne nadarmo se již zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako nedražší herní edice na světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama