GRID 2 vyplouvá na povrch v životopisech
Novinka GRID 2 vyplouvá na povrch v životopisech

GRID 2 vyplouvá na povrch v životopisech

Michal Burian

Michal Burian

8

I přesto, že Codemasters nedávno tvrdil, že žádné oznámení ohledně GRID nechystá.

Reklama

Akční adrenalinové závody Race Driver GRID vyšly koncem května roku 2008 a již od té doby se hráči a fanoušci závodních her obracejí na společnost Codemasters s prosbou, aby závodní experti nelenili a vytvořili plnohodnotné pokračování, které by se stalo právoplatným nástupcem.

Nyní se zdá, že Codies fanouškům konečně vyhoví, i když prý žádné oznámení ohledně GRID v dohledné době nechystají.

Race Driver GRID 2 totiž vyplul na povrch hned v několika životopisech vývojářů na LinkedIn - herního designera Nicholase Rathboneho, hlavního výtvarníka postav a zbraní Tobyho Hynese, Liama C. a Cristiana L., kteří měli na starost prostředí.

Hynes pracoval na GRID 2 od ledna 2010 do listopadu 2011, Liam C od prosince 2009 do října 2011 a Rathbone s Cristianem L od roku 2009.

Ze životopisů lze rovněž vyčíst, že GRID 2 by měl vyjít na PC a konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Pokud se na něm opravdu dělá od roku 2009, tak bychom se ho mohli dočkat nejpozději v příštím roce. Je tedy dost možné, že Codies o pokračování na E3 budou mlčet, ale v srpnu (August) na GamesComu by se mohli malinko rozpovídat a alespoň gamesu oficiálně oznámit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama