H1Z1 přechází na free-to-play model
Novinka H1Z1 přechází na free-to-play model

H1Z1 přechází na free-to-play model

Michal Burian

Michal Burian

28

Po týdnů od vydání plné verze.

Reklama

Před týdnem a jedním dnem vyšla plná verze survivalu H1Z1, který v předběžném přístupu na Steamu strávil tři roky. Společnost Daybreak ale velmi rychle zjistila, že jejich hra není dostatečně atraktivní, aby za ní hráči utratili požadovaných 19,99€. K vytvoření potřebné základny hráčů nepomohl ani nový mód Auto Royale, který je určen pro 30 týmů po čtyřech hráčích, obdoba oblíbeného Battle Royale. H1Z1 je tak nucené dnes odpoledne změnit obchodní model na free-to-play. Hru si budete moci zdarma zahrát každý zájemce. Stane se tak v sedm hodin odpoledne našeho času.

Pro podporovatele, kteří si hru zakoupili, případně vlastnili již Early Access verzi, si vývojáři připravili balíček H1Z1 Appreciation Pack. Obsahuje 10 000 Skulls, 10 Victory Crates a Gasrunner Hoodie, Bloom Survivor T-Shirt a Splinter Camo ARV. Právě Skulls se ve hře používá pro kupování kosmetických předmětů.

S přechodem na free-to-play se samozřejmě začnou prodávat i různé balíčky s bonusovými položky. Ty budou od 20 do 100 dolarů a zahrnují různý počet Mayhem Crates nebo nové outfity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama