Hacker Duranga vyhrožuje: Pokud bude zatčen, zveřejní tajné informace
Novinka Hacker Duranga vyhrožuje: Pokud bude zatčen, zveřejní tajné informace

Hacker Duranga vyhrožuje: Pokud bude zatčen, zveřejní tajné informace

Michal Burian

Michal Burian

37

Pokud ho dnes policie zatkne, automaticky se na jeho Twitteru objeví tajné informace mj. o neoznámených hrách od Epic Games na Unreal Engine 4.

Reklama

Dnes večer bychom se mohli dozvědět zajímavé tajné informace o PlayStation 4, Xbox One, Wii U, Epic Games, Blizzardu, Unitied Front Games a THQ. Hacker SuperDaE, který před časem zveřejnil specifikace v té době neoznámeného next-gen Xboxu a zároveň se pokusil prodat dev kit na eBay, očekává, že ho dnes zatkne policie, prozradil to serveru Gizmodo poté co absolvoval několik výslechů u FBI a australské policie. Microsoft však dodnes tvrdí, že nepodal na Dylana trestní oznámení.

Pokud se tak stane a on se nebude moci přihlásit dnes večer na své FTP, tak se automaticky na Twitteru objeví tajné informace, které získal při hackování serverů. Kotaku se podařilo zjistit, že SuperDaE vyhrožuje zveřejněním tajných informací o konzolích PlayStation 4, Xbox One a Wii U, stejně tak o dosud neodhalených hrách Epic Games, Blizzardu, United Front Games a THQ. U Epic Games má jít o Unreal Engine 4 a neoznámené hry s pracovními názvy Kilo, Lima a Orion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama