Halo 5 dokázalo dostat Xbox One zpět na vrchol
Novinka Halo 5 dokázalo dostat Xbox One zpět na vrchol

Halo 5 dokázalo dostat Xbox One zpět na vrchol

Michal Burian

Michal Burian

15

Konzole od Microsoftu byla nejprodávanější konzolí minulého měsíce v Severní Americe.

Reklama

Dlouho očekávaný příchod Master Chiefa na Xbox One (nepočítáme kolekci dřívějších dílů) pomohl konzoli dostat se zpět na vrchol v Severní Americe. Z celkových počtů prodaných kusů s předstihem vede PlayStation 4, ale Microsoft může těšit, že se jejich konzole stala nejprodávanější v minulém měsíci. Říjen 2015 byl pro Xbox One velký, prodeje byly o 81 procent lepší, než tomu bylo v říjnu minulého roku. To znamená, že za poslední měsíc dokázal Xbox One v USA prodat zhruba 300-305 tisíc kusů.

Nejprodávanější hrou října 2015 v USA bylo pochopitelně Halo 5: Guardians, které pronásledovalo NBA 2K16, Assassin's Creed: Syndicate, Madden NFL 16, WWE 2K16, FIFA 16, Destiny: The Taken King, Yoshi's Wooly World, Uncharted: The Nathan Drake Collection a Rock Band 4.

Připomeňme, že v loňském roce se Xboxu One podařilo být nejprodávanější konzolí v USA v měsících listopad a prosinec (díky velké slevě). Uvidíme, zda to zopakuje i letos. I přes tuhle skutečně však Xbox One výrazně zaostává za konkurenční PlayStation 4. Microsoft odmítá mluvit o prodejích, odhaduje se ale, že Xbox One má celosvětově 15,1 milionů, zatímco PS4 přes 25 milionů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama