Halo 5 hledá pravdu o Master Chiefovi
Novinka Halo 5 hledá pravdu o Master Chiefovi

Halo 5 hledá pravdu o Master Chiefovi

Michal Burian

Michal Burian

4

Válečný novinář a fotograf odhaluje pravdu o Master Chiefovi.

Reklama

Dnes v brzkých ranních hodinách byla spuštěna teaser stránka Halo 5, na kterou lákal teaser s videem. V tom jste mohli vidět, jak kulka trefila helmu Master Chiefa. Jak se očekávalo, samotná stránka je věnovaná Master Chiefovi. Právě o něm budeme v následujících týdnech hledat pravdu.

Do rukou se nám dostává první část audiologu válečného novináře a fotografa Benjamina Guiarda, jenž hledá pravdu o slavném hrdinovi. Právě tento pisálek nám bude postupně odhalovat pravdu. Jeho zdroje tvrdí, že znají Master Chiefa jako chlapce, vojáka, hrdinu a zrádce. Ale kdo z nich bude mít nakonec pravdu? To se zřejmě dozvíme až na podzim letošního roku, kdy Halo 5: Guardians vyjde exkluzivně na Xbox One.

Další teaser nás čeká příští týden.

Teaser video

Microsoft se rozhodl fanoušky sci-fi série Halo pořádně napínat. Zítra brzy ráno skončí na stránce odpočet a my se dozvíme něco, co nás zřejmě hodně překvapí. Teaser ukazuje vystřelenou kulku, která zasáhne Master Chiefa. Vše doprovází nápis zrádce.

Samé otázky… Chytřejší budeme zítra po druhé hodině ranní. Pokud budete vzhůru, tak další materiály naleznete zde. My vám vše přineseme zítra dopoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama