Halo Infinite čeká technický test
Halo Infinite Novinka Halo Infinite čeká technický test

Halo Infinite čeká technický test

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Zúčastnit se ho můžete i vy.

Reklama

Při představení Halo Infinite mnoho fanoušků nebylo spokojeno s tím, jak titul vypadá, pročež se autoři a Microsoft rozhodli, že vydání tohoto klíčového vlajkového projektu odloží a ještě na něm pořádně zapracují.

Od té doby jsme se o hře dozvěděli několik zajímavých informací, kdy došlo na potvrzení, že se můžeme těšit na free-to-play cross-platformní multiplayer či určitou odnož Battle Passu.

Každopádně před několika hodinami bylo na oficiálním učtu hry na Twitteru oznámeno, že se dnes ve 23:00 našeho času dočkáme streamu ohledně chystaného technického multiplayerového testu (na Twitchi a YouTube), který detailně představí, na co všechno se mohou fanoušci, kteří se do něj dostanou, těšit.

V očekávání jsou tak Bot Arény (na třech mapách), které umožní čtyřem hráčům bojovat proti umělé inteligenci, a dostupné by taktéž měly být Academy Weapon Drills, což jsou tréninkové zóny, kde na vás budou čekat boti jedné ze čtyř obtížností, které odpravíte 12 dostupnými zbraněmi.

Tento technický test by se navíc měl uskutečnit už tento víkend, přesněji od 29. července do 1. srpna.

Abyste měli šanci se do něj dostat, musíte se stát Halo Insiderem, kdy se zaregistrovat lze zde.

Titul vyjde na konci letošního roku pro PC, Xbox One a Xbox Series X/S, kdy si ho zájemci budou moci taktéž zahrát v rámci služby Xbox Game Pass.

Svou fyzickou verzi předobjednáte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama