Halo Infinite Novinka Halo Infinite letos vyjde v omezené podobě

Halo Infinite letos vyjde v omezené podobě

Martin Zavřel

Martin Zavřel

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Chybět budou některé oblíbené součásti hry.

Reklama

V nejnovějším videu ze série vývojářských deníčků jsme se dozvěděli, že návrat legendární série Halo ani letos neproběhne tak docela podle plánu. Vývojáři sice potvrdil vydání hry před koncem roku, ale zároveň oznámili, že hře při vydání bude chybět možnost hrát příběhovou kampaň v co-opu a nedostaneme ani oblíbený "Forge" editor multiplayerových map:

K dispozici letos bude tedy pouze příběhová kampaň pro jednoho hráče a první sezóna (bezplatného, free 2 play) kompetitivního multiplayeru, který jste mohli vyzkoušet v nedávném technickém testu. Co-op a Forge by měly dorazit někdy příští rok. To samo o sobě není ideální, ale zároveň s tímto oznámením se na sociálních sítích objevilo neoficiální vysvětlení od anonymního člena vývojářského týmu, které působí věrohodně a prozrazuje kromě jiného, že došlo k drastickým změnám kampaně. Podle něj je možné, že kampaň nebude z tohoto důvodu tak propracovaná, jak by tým chtěl, ale údajně jim vedení nedovolí další odklad celé hry, děj se děj:

Halo je jednou z největších značek herního průmyslu (vhodnější je říct "zábavního průmyslu obecně"), v minulosti zlomilo některé z nejdůležitějších rekordů v dějinách videoher. Jeho návrat je zásadní událostí a jde o jednu z nejdůležitějších konzolových ekluzivit letošního roku. Jako velký fanoušek série se na hru pořád velmi těším a očividně nejsem sám, pro koho je příběhová kampaň nejdůležitější. Nedávné úniky příběhu vypadaly slibně, ale zároveň se bojím, aby kampaň neutrpěla výše popsanými problémy.

Halo Infinite letos vyjde v omezené podobě
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama