Halo: Master Chief Collection dostane v květnu Halo 3: ODST
Halo: The Master Chief Collection Novinka Halo: Master Chief Collection dostane v květnu Halo 3: ODST

Halo: Master Chief Collection dostane v květnu Halo 3: ODST

Michal Burian

Michal Burian

3

Remake Relic mapy multiplayeru Halo 2 a Halo 3: ODST kampaně bude pro majitele Halo: Master Chief Collection ke stažení již příští měsíc.

Reklama

343 Industries oznámili, že na remake Halo 3: ODST kampaně se mohou těšit majitelé Halo: Master Chief Collection již v květnu letošního roku. Na přesnější datum si ještě musíme počkat.

Kampaň Halo 3: ODST bude součástí bezplatné aktualizace pro majitele Halo: Master Chief Collection, kteří svou hru aktivovali na Xbox Live do 19. prosince 2014. Jako bonus ještě získají hráči oblíbenou mapu Relic z multiplayeru Halo 2.

Microsoft se tímto způsobem omlouvá hráčům za problémy s multiplayerem, které trápily Halo: Master Chief Collection. Zatím není známo, zda mapa Relic z Halo 2 a kampaň Halo 3: ODST bude k dispozici i pro ostatní. Dá se ale přepokládat, že později si tyto hry budou moci koupit i ti, kteří mají Halo: Master Chief Collection kratší dobu.

Předělaná Halo 3: ODST kampaň poběží na Xbox One v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu, stejně jako Halo: Combat Evolved, Halo 3 a Halo 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama