Hasbro doufá, že se najdou ztracené hry Transformers od Activisionu
Novinka Hasbro doufá, že se najdou ztracené hry Transformers od Activisionu

Hasbro doufá, že se najdou ztracené hry Transformers od Activisionu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Vydavatel prý neví, na jakém jsou disku.

Reklama

Aktualizace:

Hasbro poskytlo pro magazín Axios opravené vyjádření. Kódy nemají být ztracené. „Pro upřesnění, vyjádření, že Transformers hry se ztratily, bylo chybné. Omlouváme se Activisionu a litujeme jakéhokoli zmatení. [Activision] je skvělý partner a těšíme se na budoucí příležitosti k opětovné spoupráci.“

Původní zpráva:

Společnost Hasbro doufá, že po uzavření nákupu Activision Blizzardu ze strany Microsoftu by mohlo dojít k nalezení a oživení starších her od Activisionu s licencí Transformers. Jde napřiklad o tituly ze série War for Cybertron.

„Doufáme, že teď, když dohoda s Microsoftem pokročila, prohledají všechny archivy a pevné disky, aby všechny [hry] našli, protože je to snadný přírůstek do Game Passu. Chceme, aby se ty hry vrátily a lidé měli možnost si je zahrát,“ říká mluvčí firmy pro Transformer World 2005.

Řada her byla stažena z prodeje v roce 2017, když Activision přišel o licenci. Nedočkaly se tak upravení na novější systémy ani zpětné kompatibility. „Bohužel si Activision zřejmě není jistý, na jakých pevných discích v budově jsou. Když společnost pohltí společnost, která pohltí další společnost, věci se ztratí, a to je velmi frustrující,“ vysvětluje zástupce Hasbra.

V říjnu vychází akční adventura Transformers: Earthspark – Expedition od Tessera Studios. Výrazně větší ambice pak má tým Splash Damage se svým titulem Transformers: Reactivate. Akce pro jednoho až čtyři hráče by se měla letos dočkat uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama