Hat Fortress aneb když cena vládne nad rozumem
Blogy čtenářů Článek Hat Fortress aneb když cena vládne nad rozumem

Hat Fortress aneb když cena vládne nad rozumem

Ahoj lidi zdraví vás lakin777 a tentokrát tady mám trochu textu(i když nejsem zrovna dobrý pisálek) jelikož jsem se poslední dobou(poslední myšleno…

Reklama

Aby jste tento článek pochopili musíte být mírně obeznámeni s Team Fortress 2!!!(a taky angličtinou)

Ahoj lidi zdraví vás lakin777 a tentokrát tady mám trochu textu(i když nejsem zrovna dobrý pisálek) jelikož jsem se poslední dobou(poslední myšleno měsíc a něco) necítil na dělání videí což ale snad ještě dnes večer napravím. Každopádně abych se vrátil k tématu, jako odreágování se snažím být stále lepší a lepší ve hře Team Fortress 2 a tak jsem si před časem koupil sadu klíčů, otevřel pár bedínek a k tomu dostal zdarma zlatou barvu za nákup 15+eura.

 

Jelikož mi vypadl strange eyelander který nepoužívám a zlatá barva se mi nelíbí rozhodl jsem se je prodat, no a jelikož na normálním serveru něco prodat to je kumš šel jsem proto na nově objevený tzn: "trade" server. A tady začíná mé trápení.

Strange justice

... zde pokračujte v psaní ...

 

Byl jsem zřejmně najivní když jsem si myslel že trade server(dále jen ts) je pro lidi jako já co si občas něco koupí a občas chtějí holt něco prodat. Na ts se totiž vyskytují prohnaní obchodníci jimž je cena více než lidský rozum a pokud děláte špatný ochod tak vám to ani nenaznačí, naopak na vás ještě více zatlačí. A opět zpátky k příběhu :D nuže než se mi povedlo něco prodat uviděl jsem nabídku na s frontier justice, nabídl jsem obchod a cena mi byla stanovena na 1 refined metal. To mi přišlo fér protože pokud to propočítáme refined metal je z 18 zbraní při nejlepších podmínkách tzn. že nám padnou ideální zbraně   což při průměrném ratu dropu zbraní za týden 12 za 12hodin hraní(počítáme s tím že pak už žádná zbraň nepadne jelikož pak se rate rapidně snižuje) dělá týden a půl práce a 18 odehraných hodin. Porovnáme-li to s jeho prací kdy pokud vezmeme že mu spadne ta správná bedna (protože bedny se nedají koupit) během první hodiny hraní, poté koupí klíč za 2eura(a klíče zase nepadají) a následně má takové štěstí že mu padne zrovna frontier justice ve strange kvalitě(protože strange kvalita také nikdy nepadá), alespoň mě přijde vcelku úměrné.

Zlatá barva, zlatý voči

... zde pokračujte v psaní ...

 

Nuže obchod byl zpečetěn a já začal znovu prodávat. Po chvíli se objevil kupce na zlatou barvu, no a já mu ji prodal za 1 reclaimed, věděl jsem že je to pod cenou ale je to ta nejlevnější barva v obchodě a navíc jsem ji dostal jako bonus takže mi to bylo jednou. Co mě ale opravdu nasralo bylo když se mi kupce poté začal vysmívat nacož jsem se dozvěděl že je to jedna z nejdražších barev a má hodnotu kolem 1 refined. Chápete to? Můžete si koupit barvu až za 4 eura ale ta nejlevnější za 75 centů je nejhodnotnější, co nejhodnotnější dokonce má stejnou cenu jako s frontier justice výše který získáte za 2,5 eura + dvojtou náhodou a musí trochu hrát kdež to barvu může koupit kde jaký ňouma(a navíc může i sama spadnout i když výjmečně) a pak mu stačí počkat pár dnů než půjde prodat?(neříkám že mně neošidili už na strange frontieru)

Co mi dáte za tuto 10dolarovku? tyto dvě krásné pěti dolarovky. Dám vám za ně maximálně 2 dolary.

Ještě to není u konce jelikož poté jsem se chopil šance prodat s backburner. Víte co mi řekli když jsem svůj s backburner(a to nepočítám že měl už 270 killů), nevyměnil za 8 zbraní(1 reclaimed a 2 zbraně navíc) a chtěl jsem alespoň 15 zbraní? Poslali mně do hajzlu, s tim že už teď mi dává 2 zbraně jako bonus!

Každý jiné ceny má

Ještě jednou a pak už je téhle hrůzy konec. Už jsem byl značně nakrklý a chystal se server opustit ale přišlo náhodné pozvání na trade. Amputator(který už jsem měl) a splendid screen(po kterém jsem toužil). Výrobní cena těchto dvou věcí je asi 4 reclaimed a něco ale s dávkou štěstí vám můžou vypadnou během dvou hodin. Mojí protinabídkou byl reclaimed metal co jsem dostal za barvu. Já souhlasil ale prodávající ne. Nejenom že nepoděkoval jak jsem štědrý že mu nabízím 6 zbraní(v podstatě) za 2 a vlastně ani ten amputator nechci takže si ho může nechat, néééééééé, urazil se a chtěl minimálně 2 reclaimed metal. 12zbraní za 2? 2normalní zbraně mají vyšší hodnotu než strange backburner který nikde nenajdete?

The end!!!!

... zde pokračujte v psaní ...

 

No zkrátka po tomhle fiasku následoval ragequit, vztek, zuřivost, co se to s mojí hrou stalo, což mně vlastně donutilo napsat tenhle článek protože se chci vyzpovídat.

Jestli jste se dostali až sem tak gratuluju, okomentujte článek( a klidně i chyby protože jich tu určitě bude dost sorry :P), okomentujte co si myslíte o tradu v team fortress a dejte hodnocení podle uvážení a taky pardon pokud jste to četli protože v článku stojí Hat ale o hatkách nepadla ani zmínka.

PS: ano nejsem úplně svatý a za co se nejvíce stydím byl market gardener za saxton hayle mask(asi to píšu špatně :P) ale já ho 2* upozornil a ještě jsem narovinu řekl že ta zbraň je na ho*no takže mé svědomí je čisté

Každopádně doufám že jste si užili tento hrozný článek a BTW: mám strange sydney sleeper navíc na prodej takže pokud po něm toužíte tak víte koho můžete snadno obrat :D Lakin777(byl a už není, lalala)

http://steamcommunity.com/id/lakin777/ kdybyste si chtěli zahrát

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama