Hellblade na Xbox One a Switch, zatímco GTA V v prémiové edici?
GTA 5 Novinka Hellblade na Xbox One a Switch, zatímco GTA V v prémiové edici?

Hellblade na Xbox One a Switch, zatímco GTA V v prémiové edici?

Michal Burian

Michal Burian

4

V Tchaj-wanu a Jižní Korei udělili hodnocení dvěma produktům, které nebyly oficiálně oznámeny.

Reklama

Rada pro věkové hodnocení v Tchaj-wanu a v Jižní Koreji zveřejnila věkové doporučené pro produkty, které nebyly oficiálně oznámeny. Na Tchaj-wanu se objevila Xbox One verze povedené psychologické akční adventury Hellblade: Senua’s Sacrifice, která vyšla loni v srpnu na PC a PlayStation 4. V Jižní Koreji zase hodnotili Grand Theft Auto V v takzvané Premium edici pro PS4 a Xbox One.

Hellblade: Senua’s Sacrifice má od včerejška upravený zápis i v Austrálii, ale tam se o Xbox One verzi nic nepíše. Vše do sebe ale zapadá a vypadá to, že nezávislé studio Ninja Theory si našlo čas a zveřejní svou hru i na konzoli od Microsoftu. Ostatně již v minulosti tým říkal, že by rádi dobrodružství keltské válečnice jménem Senua nabídli na všech důležitých platformách, jen zkrátka neměli potřebný rozpočet a kapacitu na to, aby všechny tři verze zvládli společně.

Navíc se spekuluje ještě nad Nintendo Switch verzí Hellblade.

O prémiové edici GTA V jsme psali v koncem února, kdy se Premium Edition objevila v předobjednávkách na Amazonu, s cenou 69,95 euro a datem vydání 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama