Hellblade od Ninja Theory upřesněno na srpen
Novinka Hellblade od Ninja Theory upřesněno na srpen

Hellblade od Ninja Theory upřesněno na srpen

Michal Burian

Michal Burian

10

Současně na PC a PlayStation 4. Cena je přívětivá. Uvnitř nový trailer.

Reklama

Nedávno se nám v srpnu uvolnilo místo, Middle-earth: Shadow of War bylo odloženo z 25. srpna na 10. října. Pokud hledáte náhradu, tak jste ji právě možná našli. Studio Ninja Theory upřesnilo datum vydání své nové bojovky Hellblade: Senua’s Sacrifice. Dorazí 8. srpna ve verzích pro PC a PlayStation 4.

Cena Hellblade byla stanovena na 29,99 euro. Za předobjednávku získají majitelé PS4 dynamické téma s jednou scénou ze hry. Obě verze jen digitálně, krabicovka v plánu není, alespoň zatím.

Příběh hry Hellblade: Senua’s Sacrifice se zaměří na keltskou válečnici jménem Senua, která je traumatizovaná na cestě do Vikingského podsvětí. Senua bude bojovat nejen s různými nepřáteli, ale také se sebou samotnou. Trpí duševní poruchou a čas od času nebudete vědět, co je a není skutečné. Navíc uslyšíte všelijaké hlasy. Nenechte se ale zmást, nepůjde jen o obyčejnou hack n slash akci, ale o příběhovou akci s řadou hádanek.

Hellblade: Senua’s Sacrifice vzniká v malém týmu, vývoj má na starost pouze 20 lidí. Cena odpovídá samotnému obsahu, ten je o polovinu menší než u klasických AAA titulů.

Podívejte se na nejnovější trailer, zaměřil se na Ragnarök, což je v severské mytologii označení pro konec světa, zánik bohů, poslední bitvu mocností dobra a zla. Podle legendy má svět být opět obnoven, protože přežije osm dobrých bohů a jeden lidský pár, který se před nebezpečím ukryje ve kmeni Yggdrasilu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama