Hellblade se velikostí nevyrovná klasickým AAA titulům
Novinka Hellblade se velikostí nevyrovná klasickým AAA titulům

Hellblade se velikostí nevyrovná klasickým AAA titulům

Michal Burian

Michal Burian

11

Nová akce od Ninja Theory je mezi AAA a nezávislou scénou. Uvnitř nové informace a gameplay záběry.

Reklama

Hellblade: Senua’s Sacrifice nemá v současné době stanovené přesné datum vydání, americký Game Informer měl ale možnost se na hru podívat a popovídat si s hlavními členy týmu. To naznačuje, že vydání nebude zase tak daleko.

Kreativní ředitel Tameem Antoniades ve videu prozradil, že Hellblade: Senua’s Sacrifice je kvalitní AAA hrou, což dokazuje nádherná, propracovaná grafika společně s prezentací jednotlivých postav. Vše bylo snímáno ve studiu a vytvořeno tak, aby dotvářelo atmosféru temného titulu. Hellblade se ale nemůže rovnat s jinými velikány, velikost oproti ostatním AAA titulům je zhruba poloviční a podobě jsou na tom i náklady na vývoj. Podle slov kreativního ředitele se Ninja Theory nacházejí někde uprostřed mezi AAA hrou a nezávislým projektem. Díky tomu nepotřebuje studio prodat dva nebo tři miliony kopií, ale stačí, když si Hellblade najdou hráči, kteří mají rádi příběhové adventury se souboji.

Hellblade: Senua’s Sacrifice je především mytické dobrodružství o keltské válečnici jménem Senua. Ta se vydává do pekla, trpí vážnou duševní nemocí. Při cestě do vikingského srdce si projde výplody své mysli. Některé budou hodně brutální, zatímco u jiných si bude muset Senua utřídit své myšlenky.

Podívejte se na nové gameplay záběry. Hellblade: Senua’s Sacrifice vyjde v letošním roce na PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama