Hellraid je nově plánován pro PC a nové konzole
Hellraid Novinka Hellraid je nově plánován pro PC a nové konzole

Hellraid je nově plánován pro PC a nové konzole

Michal Burian

Michal Burian

16

Od tvůrců Dead Island. Verze pro Xbox 360 a PS3 zrušeny, akční co-op RPG bude na podzim v Early Access verze <strong>+ nové gameplay video</strong>.

Reklama

Polské studio Techland se rozhodlo změnit plány s připravovaným akčním kooperačním RPG Hellraid, které mělo vyjít v letošním roce pro PC, PS3 a Xbox 360. Od včerejška je ale vše jinak, Techland oznámil, že PS3 a X360 verze byly zrušeny, místo toho dorazí Hellraid pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Vývojáři se tak rozhodli, aby mohli využít nový engine pro lepší zpracování nejen grafiky, ale také fyziky, efektů a dalších věcí.

,,Od loňského roku, kdy jsme Hellraid odhalili, se toho hodně změnilo. Díky zpětné vazbě od hráčů jsme hru postupně vylepšovali a zdokonalovali. Stále půjde o kooperativní slasher hraní z pohledu první osoby. Vše bude obohaceno o nové funkce a technologie, které vám ukazujeme ve zbrusu novém traileru," dočteme se v tiskové zprávě.

Hellraid nabídne tři různé herní módy. Kromě klasického příběhu, kde budete objevovat svět a snažit se odrážet pekelné síly, bude připraven Mission Mode s možností zahrát si každou misi v arkádovém stylu, kde se budete snažit umístit co nejvýše v žebříčku. Toho dostáhnete vytvářením dlouhých komb a poražením největšího počtu nemilosrdných protivníků.

Třetím a zároveň posledním představeným režimem je Arena Mode s přežíváním. Budete postaveni před vlny smrtících démonických protivníků, které budete muset zlikvidovat. Všechny módy budou hratelné v singleplayeru a kooperaci pro dva až čtyři hráče.

Než se pustíte do bitev, vytvoříte si vlastní postavu a přizpůsobíte si ji podle svého. Zvolit si budete moci brnění, oblečení a různé doplňky, včetně amuletu. Postupem hraní se bude váš bojovník zlepšovat a vy si jeho schopnosti budete vylepšovat podle svého uvážení.

Ve videu níže si můžete všimnout, že Techland vylepšil bojový systém nabízející nyní obouruční zbraně na blízko, štíty, magické hole a střelné zbraně. Dále se kupředu posunulo interaktivní prostředí, zničitelné objekty a nejrůznější pasti, stejně tak má být náročnější a adaptivní umělá inteligence nepřátel.

Hra v současné době běží na Chrome Engine 6. Jde o nejnovější verzi patentované technologie Techlandu, která byla použita i pro next-gen zombie survival horor Dying Light.

Hellraid vyjde v roce 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V průběhu podzimu by se měla na Steamu objevit rozpracovaná verze, která bude dále vylepšovaná a obohacovaná o nové věci v souladu se zpětnou vazbou od hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama