Herní degustace digitální verze Krycích jmen s jejich autorem
Novinka Herní degustace digitální verze Krycích jmen s jejich autorem

Herní degustace digitální verze Krycích jmen s jejich autorem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Pořadatelé herního festivalu Gamer Pie chystají skutečně speciální stream.

Reklama

Svátek pro všechny zapálené hráče v podobě herního festivalu Gamer Pie nám byl sice kvůli zpropadené pandemii nového koronaviru odložen na 31. října, avšak jeho pořadatelé nás v těchto časech alespoň zásobují povedeným projektem Herní degustace (dříve probíhajícím klasicky v Brně), v němž nám vždy v rámci jednoho večera představí nějaký zajímavý herní titul, jenž je následně i rozebírán.

Jedna taková degustace se pak připravuje i na 8. června ve 20:00, kdy se můžeme těšit na hraní digitální verze deskovky Krycí jména, která slavila velký celosvětový úspěch a pravděpodobně ji máte doma i vy.

To, co dělá tento stream speciální, je poté přítomnost samotného autora Krycích jmen, Vlaadi Chvátila, kterého ještě doplní ředitel deskoherního vydavatelství Czech Games Edition - Petr Murmak. Můžete se tak těšit na pořádnou porci zajímavých informací a chybět nebude ani soutěž o samotnou jmenovanou deskovku ve verzi XXL či nějaký ten merch.

Herní degustace digitální verze Krycích jmen s jejich autorem

Vysílání ve stanovený čas můžete sledovat na oficiálním festivalovém Twitchi. Samozřejmě můžete ještě pro další informace navštívit stránku události na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama