Letošní ročník festivalu Gamer Pie bude probíhat online
Novinka Letošní ročník festivalu Gamer Pie bude probíhat online

Letošní ročník festivalu Gamer Pie bude probíhat online

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

I tak ale nabídne zajímavý program.

Reklama

Festival Gamer Pie, který se koná každoročně v Brně už od roku 2016, bude letos probíhat v online podobě, a to pod názvem Gamer Pie: Online - Level 3,5. Důvodem jsou hygienická opatření, která souvisejí s bojem proti koronavirové pandemii.

Letos měl proběhnout čtvrtý ročník tohoto festivalu, avšak organizátoři se ho rozhodli odložit na neurčito, přičemž pro fanoušky a nadšence přišli s online verzí. Gamer Pie: Online bude možné sledovat na platformách Twitch a Facebook už 31. října.

Festival je také známý svými workshopy, které se spolu s doprovodným programem přesunují na neurčito spolu s původně zamýšleným festivalem. I přesto se fanoušci můžou těšit na přednášky a autorské hraní projektů z Herní stezky. Mezi přednášejícími tak budou například Ivan Buchta z Bohemia Interactive, Zdeněk Záhora a Marek Mikeš nebo Jaromír Möwald. V případě Herní stezky nás pak čeká komentované hraní Mafia: Definitive Edition Jakubem Marušákem. Rovněž dojde na ukázku z připravovaného titulu Shadows over Silesia, jehož autorem je Petr Kubíček.

Za festivalem Gamer Pie stojí spolek MU Game Studies, z.s., který je tvořen z absolventů, studentů a pedagogů Masarykovy univerzity spolu dalšími herními nadšenci. Festival každý rok věnuje svůj výtěžek z online bazárku vybrané společnosti, kterou letos bude Centrum Kociánka.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama