Hit letošního jara Loop Hero míří na Switch
Novinka Hit letošního jara Loop Hero míří na Switch

Hit letošního jara Loop Hero míří na Switch

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy Linux Linux Nintendo Switch Switch Windows PC Apple Mac

Vrátíte se do smyček?

Reklama

Retro kartičkový roguelite Loop Hero se letos na jaře těšil velké pozornosti. Hru doprovázely pochvalné kritiky, ale i prodejní úspěch (během prvního týdne se jí podařilo prodat víc než půl milionů kopií). Recenze se dočkala i u nás na webu, kde si také odnesla slušné hodnocení:

"Fanoušci legendární hry Darkest Dungeon by měli zpozornět, protože v temnotách bezesných nocí na ně číhají chapadla další vysoce pohlcující výpravy. Co začne jako zdánlivě mechanicky jednoduchá zábava se rychle překlopí do vysoce propracované strategie se zajímavým příběhem. Někoho možná odradí zpracování nebo určitá repetitivnost, ale pro nás ostatní... ještě jedno kolo!"

Hra se letos dokonce dostala do pětky nominovaných v kategorii „Nejlepší nezávislá hra“ na The Game Award, které budou vysílány 9. prosince.

Ve stejný den se Loop Hero podívá i na Nintendo Switch, dosud měli možnost tento jedinečný zážitek vyzkoušet pouze PC hráči. Pokud se na hru těšíte, tak si ji můžete předobjednat za výhodnější cenu, místo 14, 99 vás vyjde na 13,49 dolarů.

Hra je dostupná na PC a od 9. prosince i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama