Novinka Loop Hero dorazí v březnu

Loop Hero dorazí v březnu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Do 9. ledna si můžete vyzkoušet demo.

Reklama

Aktuálně se objevuje poměrně velký počet titulů, které nějakým způsobem pracují s časovou smyčkou. Vzpomenout si můžeme třeba na zajímavé 12 Minutes, nedávno odloženou PS5 exkluzivitu Returnal či Deathloop.

Kdyby vám ale přišlo, že těchto her stále není moc, tak by vás mohla zajímat chystaná novinka vydavatelství Devolver Digital a autorů z Four Quarters zvaná Loop Hero.

Ta na první pohled dá svým retro vzhledem zavzpomínat na videoherní časy minulé, skoro až automatové, což by někoho mohlo odradit. Z pohledu hratelnosti se nicméně jedná o zajímavou kartičkovou roguelite záležitost.

Tento titul nám nabízí svět, jenž jeden mocný Lich uvrhl do časové smyčky a jeho obyvatele do nekončícího chaosu. Vy se proto pokusíte o narušení této smyčky, kdy se budete vydávat na náhodně generovaná dobrodružství, na nichž využijete služeb karet, za jejichž pomoci pokládáte nepřátele, budovy a jednotlivé terény.

Postupně si pak budete odemykat nové herní třídy, perky či karty, které vám pomohou při dalších expedicích.

Kromě toho ještě budete sbírat různé materiály, jenž vám umožní nakupovat vylepšení do vašeho tábora, nabízejícího cenné posily.

Jestli vás tato hra zajímá, tak si v rámci aktuálně probíhajícího Steam Game Festivalu můžete vyzkoušet bezplatné demo, které naleznete na stránce hry v obchodu.

Pokud vás zaujme, lze si ji rovnou předobjednat za 12,74 eur (330 Kč).

Včera navíc bylo oznámeno oficiální datum vydání plné verze. To bylo nastaveno na 4. března, kdy se dočkají hráči na PC.

V náhledu naleznete oficiální ukázku, která toto datum ohlásila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama