Hitman 3 představuje zimní nadílku obsahu
HITMAN 3 Novinka Hitman 3 představuje zimní nadílku obsahu

Hitman 3 představuje zimní nadílku obsahu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se speciálních eventů, odměn i kontraktů.

Reklama

Pokud stále patříte k aktivním hráčům stealth akce Hitman 3, tak vás jistě potěší, že na zimu si pro vás autoři připravili velkou porci obsahu.

Od včerejšího dne si tak můžete vyzkoušet event Holiday Hoarders, který převlíkne pařížskou mapu do svátečního, kdy se pokusíte zabránit známým zlodějíčkům, Harrymu a Marvovi z filmů Sám doma, aby zmařili poklidnou náladu. A když se vám to povede, získáte oblek Santa 47.

Tento event je permanentním přídavkem pro všechny majitele Hitman 3, přičemž hráči, kteří titul hrají skrze Hitman 3 Free Starter Pack, ho budou mít dostupný celý prosinec.

Ve zmiňovaném Free Starter Packu navíc opět dochází k rotaci dostupných map, kdy do 5. prosince se můžete vydat do Dubaje.

Hitman 3 představuje zimní nadílku obsahu

Každopádně tímto sváteční obsah ani zdaleka nekončí, jelikož si můžete vyzkoušet i Hokkaido Snow Festival (opět se jedná o permanentní přídavek), kde budete házet sněhové koule, eliminovat nepřátele a díky tomu je možno získat dodatečný oblek a cepín.

Nezapomnělo se ani na trojici nových Urbens Featured Contracts, které jsou dostupné do 21. prosince. Z pohledu těchto kontraktů se můžete těšit i na vybrané výzvy od speedrun komunity F7SC, které budou dostupné od 13. ledna.

Od 3. prosince do 19. ledna pak autoři budou postupně (na týdenní bázi) zpřístupňovat jednotlivé Elusive Target zakázky, které se ve hře objevily v průběhu roku.

Hitman 3 představuje zimní nadílku obsahu

No a jestli chcete ochutnávku toho, co se na vás ve hře chystá v příštím roce, tak se můžete znovu podívat na tuto ukázku.

Hru je možné zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama