HITMAN 3 Novinka Hitman 3 - ukázka hraní ve VR

Hitman 3 - ukázka hraní ve VR

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vraždění nikdy nebylo více vtahující.

Reklama

Další den, další zpráva týkající se vyvrcholení World of Assassination trilogie, kdy se takhle označuje znovuzrozená série Hitman, kterou mají na svědomí lidé z IO Interactive.

Včera jsme vás stihli informovat o tom, že Hitman 3 nabídne systém zkratek, a to v podobném duchu, jako to mají například "soulsovky", což znamená, že vám tyto zkratky zůstanou otevřené už navždy, takže je lze využít při dalším návratu do lokace.

Video z YouTube kanálu Game Informer, které je vysvětluje v praxi, přikládám i zde, abyste si to mohli pohodlně připomenout.

Každopádně jednou z nejzajímavějších vymoženosti třetího dílu bude přidání podpory pro virtuální realitu, respektive pro PSVR.

Díky ní se budete moci ponořit do tohoto nebezpečného světa jak nikdy předtím, přičemž tvůrci slibují, že v tomto režimu dostanete tu stejnou sandboxovou hratelnost, kterou znáte z klasického hraní.

Navíc se s virtuální realitou můžete ponořit do všech tří dílů této trilogie, což vám dává možnost hrát ve více jak 20 lokací po celém světě, s čímž se pojí i velká variace nejrůznějších cílů a možností.

Prozatím jsme tento režim neviděli v pohybu, avšak to se včerejškem změnilo, jelikož tvůrci vydali novou ukázku (v náhledu), která je plná záběrů přímo ze hraní ve virtuální realitě.

To posléze nevypadá vůbec špatně, jelikož lokace byly převedeny velice věrně, a to i přes obětování nějakého toho grafického pozlátka, jelikož to pořád běží na PSVR, respektive PlayStationu 4, tudíž zde není přítomen takový výkon.

Rozhodně si ale dokážeme představit, že průběh v tomto režimu může dodat hře zcela nový rozměr.

Podpora virtuální reality je prozatím oznámena pouze pro zmiňovaný PSVR, avšak dá se očekávat, že se časem dočkáme i na PC. Nicméně připomínáme, že pokud budete hrát hru na PS5, tak se v tomto režimu stále dočkáte verze hry pro PS4, jelikož PSVR zatím nemá oficiální podporu na PS5.

Hitman 3 - ukázka hraní ve VR

Vydání třetího dílu je naplánováno na 20. ledna, kdy se dočkají majitelé PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Titul lze předobjednat v obchodě Xzone. Tam navíc dostanete předobjednávkový Trinity balíček s obleky, jenž z vás udělají "šviháka lázeňského".

Hitman 3 - ukázka hraní ve VR
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama