Hitman Absolution a tuna detailů
Speciály Článek Hitman Absolution a tuna detailů

Hitman Absolution a tuna detailů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Krátce po <a href="../../novinky/5139/e3-2011-hitman-absolution-v-luxusnim-cg-traileru" target="_self">úniku CG traileru</a> vám přinášíme i masivní nadílku detailů a novinek včetně čerstvé galerie screenshotů. Pojďme na to.

Reklama

První novinkou je nejnižší obtížnost a především mód Instinct, který na těch vyšších můžete vypnout. Tento mód vám propůjčí množství unikátních schopností, mezi které patří např. rentgenové vidění, znázornění možných cest a nepřátel, zvýraznění využitelných předmětů v prostředí, zesílení některých klasických schopností a možná i bullet-time efekt během přestřelek. Mód se pak doplňuje během hraní tichým postupem a stealth killy.

Herní mechaniky budou zahrnovat následující:

- Agent 47 je nyní více atletický a více toho vydrží. Nedělá mu problém šplhání ani další akrobatické pohyby a la Assassin’s Creed

- do hry byl integrován systém krytí, který v sobě zahrnuje i živé štíty

- přidána schopnost schovávat se v tmavých místech

- hra je stále uzpůsobena tak, abyste mohli za celou dobu zabít pouze své cíle

- hra má lehký noirový nádech

- hudba je nyní dynamická a přizpůsobuje se situaci

- hráči budou moci mnohem více využít prostředí pro zpacifikování svých nepřátel – lustry, elektrická vedení, chabě postavené stavby aj.

- herní engine Glacier 2 byl podstatně vylepšen, stále ale zahrnuje schopnost bez problémů zobrazit desítky, ne-li stovky postav najednou

- detailní grafika, nový systém světel a stínů, přechody mezi interiéry a exteriéry bez nahrávacích obrazovek

Titul má velmi old-schoolový nádech a vrací se k původním dílům série. Agent 47 je nyní na útěku, hledán policií. V předváděčce bylo možné vidět knihovnu, kde si náš hrdina našel dočasné útočiště. Ta je však brzy přepadena speciálními jednotkami. Vývojáři popisují tři možnosti, jak uniknout:

1) Agent 47 vezme telefonní kabel a uškrtí nejbližšího vojáka. Poté vezme jeho zbraň a využije dalšího nešťastníka jako živý štít. S ním se vydá k únikovému východu na střeše. Jakmile vojáci začnou střílet, hráč se schová za knižní poličky a všechny postřílí z krytu. Poté pokračuje k východu.

2) Agent 47 vezme telefonní kabel a uškrtí nejbližšího vojáka. Poté vezme jeho uniformu a opatrně projde celou budovou až k únikovému východu.

3) Agent 47 se proplíží kolem všech stráží s využitím interaktivního prostředí a krytů, poté vypne v budově proud a unikne na střechu.

Je zkrátka cítit, že se vrací starý dobrý Hitman a my jen doufáme, že bude stejně propracovaný, jako legendární začátek série. Teď už chceme jen nějakou pořádnou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama