Hledá Take Two herce pro postavy v Mafii 3?
Mafia Novinka Hledá Take Two herce pro postavy v Mafii 3?

Hledá Take Two herce pro postavy v Mafii 3?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

29

Take Two údajně hledá herce na dabing a motion-capture tří postav pro jejich novou hru. Má jít o dva Italy a jednoho Afroameričana. Jde o postavy pro Mafii 3 nebo jen o falešný poplach?

Reklama

Fanstránka mafia.czech-games.net dnes dopoledne upozornila na novinku serveru Gamerbliss. Ten informuje o tom, že společnost Take Two Interactive na síti Actors Access hledá herce pro tři postavy v jejich nové, zatím bezejmenné hře, aby následně byli využiti pro dabing, motion-capture a snímání obličeje.

Pokud je to pravda, teoreticky by se vše mohlo vztahovat k Mafii 3. Jednou z postav je totiž Franklin, napůl Afroameričan a běloch narozený v Lousianě. Jde o sirotka, který vyrůstal na jihu USA, jenž byl v historii známý rasovou segregací. Franklin se po válce vrátil do Lousiany, aby se z něho stal chytrý a silný muž, který splní práci nehledě na cenu a je velmi loajální k těm, které považuje za rodinu.

Tohle by ještě nebylo tak zvláštní, zvlášť díky tomu, že jednoho Afroameričana jménem Franklin tu už máme (ano, mluvíme o GTA V). Další postavy už jsou zajímavější, především Tony, taktéž narozený v Lousianě. Má jít o tichého, štíhlého Itala kolem třicítky, který chodí vždy perfektně vymóděný. Nejde však o typického gangstera, ale spíše o příliš organizovaného člověka s posedlostí penězi. Samozřejmě má italský přízvuk.

Poslední postavou by měl být Mickey, další Ital věkově pro změnu kolem dvacítky. Má průměrnou postavu a podle všeho rychleji mluví, než myslí. Navíc je obtěžkán starostmi se špatně placenou prací a drahým nájmem.

Zbývá jen otázka, zda všechno není jen nějaký velký vtip. Známe internet. Nezbývá než čekat na nějaké bližší informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama