Honba za zdroji v akci Fortnite
Fortnite Novinka Honba za zdroji v akci Fortnite

Honba za zdroji v akci Fortnite

Michal Burian

Michal Burian

6

Kácení stromů, shánění dalších zdrojů, stavění budov a pastí a nakonec obrana před krvelačnými monstry.

Reklama

Po Gears of War se Epic Games pustil do poněkud nevšedního titulu (na jejich poměry) nesoucí název Fortnite. Fortnite bylo představeno již v roce 2011 a mělo být první hrou, která ukáže kvality Unreal Engine 4. Epicu to bohužel přímo nevyšlo, projekt je stále ve vývoji.

Dnes odpoledne jsme se dočkali nového videa s gameplay záběry. Uvidíte především honbu za zdroji, kterou se vám budou snažit znesnadnit zombíci. Když se s nimi vypořádáte, čeká vás kácení stromů, shánění dalších potřebností a nakonec stavění obydlí, pastí a dalších zajímavostí, které vám pomohou v přežívání v krutém světě plného krvelačných monster prahnoucích po vaší smrti. Jen pozor, abyste si své stavby při obraně nezničili…

Na videu vypadá Fortnite vcelku zábavně, jde ale o multiplayerovku, kde je hlavní, abyste si našli partu kamarádů a sehráli se. S cizím to nebude ono, stejně jako další podobné hry.

Pokud vás Fortnite zaujalo, můžete se hlásit do bety na oficiálních stránkách. Do bety budou hráči zváni postupně během letošního roku, další vlna - mnohem větší - přijde v tom následujícím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama