Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West v záběrech z původní PS4

Horizon Forbidden West v záběrech z původní PS4

Jan Urbančík

Jan Urbančík

12
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jak vypadá hra na nejstarší podporované konzoli?

Reklama

Vydání očekávané PlayStation exkluzivity Horizon Forbidden West se pomalu blíží. Vývojáři z Guerrilla Games už nám ukázali, jak hra vypadá na konzoli PS5 a dokonce i starší PS4 Pro. Dosud jsme ale nevěděli, jak bude titul běžet na vůbec nejstarší konzoli, kde vychází, a to původním PlayStationu 4. Právě záběry z tohoto zařízení Sony konečně představila v novém videu. Nutno ale říct, že jde o opravdu velmi krátký, přibližně dvacetisekundový úsek.

Obraz je bohužel výrazně degradován kvůli YouTube kompresi, ale i tak si můžeme udělat alespoň přibližnou představu o tom, jak hra na PS4 vypadá. Na první pohled rozhodně ne zle, je ale třeba si připustit, že jestli budou na vysoké úrovni detaily, zřejmě bude trpět rozlišení a samozřejmě snímková frekvence, i když tam se asi nic nad 30 FPS ani nedá očekávat. Právě rozlišení nyní nejvíc trápí i hráče v komentářích. Zvládne víc než 8 let stará konzole alespoň Full HD, nebo museli jít nizozemští vývojáři ještě níž?

Doufejme, že nám vývojáři tyto informace poskytnou ještě před vydáním, které je stanoveno na 18. února. Titul si můžete zakoupit například v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama