Hra PUBG prodala 50 milionů a chystá třetí mapu
Novinka Hra PUBG prodala 50 milionů a chystá třetí mapu

Hra PUBG prodala 50 milionů a chystá třetí mapu

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Seznamte se s mapou Sanhok, která bude za dva dny dostupná v PC verzi.

Reklama

Battle Royale bitvy o přežití v podání hry PlayerUnknown's Battlegrounds hráče zkrátka baví. Důkazem jsou prodeje. Společnost PUBG Corp. se pochlubila pokořením milníku 50 milionů prodaných kusů. O tento honosný počet se postaraly dohromady PC a Xboxu One verze. Když k tomu přičteme úspěšnou mobilní verzi, která je na iOS a Android zdarma, tak se dostaneme na 400 milionů registrovaných hráčů. PUBG na všech platformách denně hraje okolo 87 milionů hráčů.

Hra PUBG prodala 50 milionů a chystá třetí mapu

Vývojáři nechtějí usnout na vavřínech a PC hráči se již za dva dny dočkají nové mapy. V pořadí třetí lokalita nese název Sanhok a oproti Erangel a Miramar má jen 4 kilometry čtvereční, což je zhruba jedna čtvrtina velikosti předešlých dvou map. Přesto bude podporovat 100 hráčů na serveru. Velkým zpestřením je dynamické počasí a nebezpečná červená zóna je menší, trvá delší dobu. Hráči jsou celkově ve větším nebezpečí a dynamická je i modrá (bezpečná) zóna.

Mapa Sanhok je součástí rozsáhlé aktualizace PC verze, která vyjde 22. června. Krom nové lokality přináší patch vylepšení uživatelského rozhraní, které má mít pozitivní dopad na výkon, respektive optimalizaci hry. Na testovacím serveru můžete mapu Sanhok již hrát.

Pokud máte o PlayerUnknown's Battlegrounds zájem, tak do 5. července je na Steamu ve slevě, za 19,99€. Ušetříte 33 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama