Hra Tower of Time zdarma
Novinka Hra Tower of Time zdarma

Hra Tower of Time zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Linux Linux

Máte 48 hodin na stažení kvalitního akčního fantasy RPG.

Reklama

Právě nyní v ozvěně Vánoc obchod GOG.com následujících 48 hodin rozdává velmi solidní akční fantasy RPG Tower of Time zdarma. Tato hra vyšla v dubnu 2018 pro PC a Linux, nasbírala průměrně osmičkové recenze a má ji na svědomí polské studio Event Horizon z Gdyně. Současná cena se pohybuje bez slev kolem tří až čtyř stovek.

 

Hra Tower of Time zdarma

 

Tower of time kombinuje fantasy a sci-fi svět post-apokalyptického Temného věku, v němž se jako velitel družiny hrdinů a odvážných dobrodruhů vydáváte na nebezpečnou cestu do obrovské podzemní věže, která hrozí zničením celé planety. Hra obsahuje souboje v reálném čase s možností pauzy či zpomalení času a celkem 7 hrdinů, jež se mohou přidat do vaší družiny.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ClWE2kwkt5s[/embed]

 

Hra disponuje ručně vytvářenou grafikou ve 4 rozličných lokacích, příběhovou kampaní pro jednoho hráče na 40+ hodin, více než 150 druhy nepřátel a 50 silnějšími bossy, jež si můžete podávat v jedné z 5 obtížností. Hra vyžaduje stažení 6 GB dat a k titulu také obdržíte oficiální soundtrack v MP3 a balíček tapet na plochu. Časem by Tower of Time měla vyjít i na PS4, SW a X1.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama