Singleplayerové RPG Tower of Time nabídne 500 možných vylepšení
Novinka Singleplayerové RPG Tower of Time nabídne 500 možných vylepšení

Singleplayerové RPG Tower of Time nabídne 500 možných vylepšení

Michal Burian

Michal Burian

2

Podle vývojářů jde o nové pojetí klasických RPG titulů s mixem RPG a RTS.

Reklama

Singleplayerové RPG Tower of Time můžete již znát, na Steamu v předběžném přístupu je od července loňského roku. Původně mělo být dokončeno v Q4 2017, ale vývojáři se rozhodli pro další vylepšení a plná verze bude k dispozici během dubna letošního roku.

Hra Tower of Time je tvůrci označována za nové pojetí klasických RPG titulů. Hra má ručně vytvořené levely zasazené do tajemné věže, v nichž narazíte na celou řadu různých nepřátel, náročných hádanek a prý i poutavého příběhu. Boje jsou dynamické a v reálném čase, ale můžete si je zpomalit nebo pozastavit a bez stresu rozdat potřebné příkazy své skupině, promyslet další taktiku a rovněž zvolit nejrůznější schopnosti vašich spolubojovníků.

Pokud jde o čísla, tak Tower of Time má nabídnout odhadem třicetihodinové hraní, více než stovkou nepřátel a masivních 500 možností ve vylepšování. Nečekejte ale žádné zkušenostní body, které budete přiřazovat do jednotlivých stromů dovedností. Tower of Time má místo toho objevování znalostí v jednotlivých levelech. Objevení znalostí vám odemkne nové skilly a posune vaše hrdiny na další úroveň.

Z kolika hrdinů budeme moci vybírat? Tower of Time má mít 7 tříd. Každá třída se pochlubí odlišnými silnými a slabými stránky. Během hraní narazíte na mnoho kořisti. Studio Event Horizon připravilo náhodný systém generování kořisti, jenž obsahuje více než 100 tisíc možných kombinací.

Posledním detailem jsou obtížnosti. Jak již bylo napsáno, na lehkou a střední by vám projití hry mělo zabrat odhadem 30 hodin, v plné verzi herní doba nabobtná o dalších 10 hodin. Autoři ale připravují ještě další tři obtížnosti, včetně epické. Ta je navržena pro veterány RPG/RTS a MOGA žánru.

Tower of Time se prodává na Steamu v Early Access za 17,99€. V plné verzi se hra objeví v průběhu dubna 2018.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama