Hráči Black Ops drtí pařany GoW 3
Call of Duty: Black Ops Novinka Hráči Black Ops drtí pařany GoW 3

Hráči Black Ops drtí pařany GoW 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Ptáte se, zda online vítězí akční exkluzivita od Epic Games, nebo dlouhotrvající boje z Call of Duty: Black Ops? Tady máte odpověď.

Reklama

Server MS Xbox World poslední dobou úzce sleduje online dění a žebříčky na Xbox Live, což vyústilo v zajímavé srovnání aktivně hrané novinky Gears of War 3 a veterána ze série Call of Duty.

Od svého vydání byly GoW 3 nejvíce hratelné v pátek, kdy hranice aktivních hráčů přesáhla 400 000 pařanů v kooperativní kampani. Samozřejmě jsou v současné době stále aktivně hratelné multiplayerové módy Horde a Beast.

Srovnáme-li počet s hráči Xbox360 verze FPS akce Call of Duty: Black Ops, dozvíme se, že o víkendu hrálo dílko Treyarchu 260 000 lidí, zatímco GoW 3 se zastavily na 177 000. Třetím se ukázal Modern Warfare 2, který měl téměř 70 000 hráčů.

Samozřejmě musíme brát v úvahu, že jsou Gears of War 3 v prodeji teprve týden a srovnávat hru s dlouhotrvajícím multiplayerovým záhulem jménem Black Ops je lehce zavádějící. Každopádně bude zajímavé sledovat, o kolik se Marcusova parta polepší v nadcházejících týdnech.

Za tip děkujeme uživateli s přezdívkou Bele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama