Hráči Final Fantasy XIV dostanou kompenzaci za dlouhé čekací fronty
Final Fantasy XIV: Endwalker Novinka Hráči Final Fantasy XIV dostanou kompenzaci za dlouhé čekací fronty

Hráči Final Fantasy XIV dostanou kompenzaci za dlouhé čekací fronty

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Vydání nové expanze přináší tradiční komplikace.

Reklama

V pátek jsme vás informovali o tom, že odstartoval předběžný přístup do nového rozšíření Endwalker pro čím dál více populární MMORPG - Final Fantasy XIV.

Každopádně autoři už před jeho vydáním varovali, že může dojít na velké fronty, kdy hráči budou muset čekat třeba i hodiny, než se jim povede napojit na server.

A toto proroctví se naplnilo, což znamená, že od pátka se hráči v rušných hodinách řadí do front, které čítají tisícovky lidí, kdy třeba na mém serveru (Cerberus) se čekací doba vyšplhala i ke třem hodinám. Navíc docházelo i k případům, kdy se při čekání objevily různé chybové hlášky, což situaci příliš nepřidává.

To je pak samozřejmě nepříjemné, což si uvědomují i samotní tvůrci, kteří tak od dnešního dne začnou nabízet kompenzaci v podobě 7 bezplatných dnů herního času.

Abyste tuto kompenzaci mohli získat, tak vám stačí, abyste v této době měli na svém účtu aktivní herní čas, přičemž se nabídka týká i lidí, kteří se aktuálně nacházejí ve třicetidenním zkušebním období.

Pokud navíc tento nápor bude přetrvávat i nadále, tak je možné, že se tato kompenzace ještě navýší.

A to je ve skutečnosti velice pravděpodobné, jelikož právě dnešním dnem se Endwalker zpřístupňuje i všem ostatním hráčům, kteří neměli udělanou předobjednávku, takže uvidíme, jak servery zvládnou nápor této další vlny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama