Hráči Gears of War 4 si mohou koupit dřívější přístup k novinkám
Gears of War 4 Novinka Hráči Gears of War 4 si mohou koupit dřívější přístup k novinkám

Hráči Gears of War 4 si mohou koupit dřívější přístup k novinkám

Michal Burian

Michal Burian

4

Mapy a módy budou zdarma, zaplatíte za dřívější přístup.

Reklama

Společnosti Microsoft a The Coalition nechtějí rozdělit hráče Gears of War 4 dodatečnými balíčky. Z toho důvodu budou všechny mapy zdarma, stejně tak módy. Dalo by se tak říct, že hra nepotřebuje Season Pass a placené balíčky. Opak je ale pravdou. Gears of War 4 budou mít Season Pass, který zajistí dřívější přístup k novinkám.

Pokud si koupíte Season Pass nebo digitální Ultimate Edition, tak budete mít před ostatními čtyřdenní nárok a v rukou permanentky. Bonusy se tak podobají loňské ultimátní edici závodů Forza Motorsport 6. Největší výhodou Season Passu je rozhodně přístup ke všem mapám. Microsoft se totiž rozhodl, že se mapy budou postupně střídat. To znamená, že vaše oblíbená mapa nemusí být nějaký čas dostupná. S DLC budeme mít všechny k dispozici a můžete na nich hrát v privátních zápasech.

To znamená, že postupně budete moci hrát na více než 24 nových mapách v soukromé hře na dedikovaných serverech. Nové mapy budou přidávány jednou za dva měsíce po dobu jednoho roku.

Krom toho Season Pass zajistí předběžný přístup k otestování nových módů a map, stejně tak různé skiny pro postavy a zbraně a v neposlední řadě extra XP.

Gears of War 4 vychází 11. října pro Xbox One. Podle oficiálních stránek bude na disku potřebovat 70 až 80 GB. Majitelé ultimátní edice budou moci hrát od 7. října. Gears of War 4 Ultimate Edition se prodává za 2999 Kč, samotný Season Pass zatím nemá stanovenou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama