Hráči podceňují sílu PS4 Pro, říká autor závodů DriveClub
Driveclub Novinka Hráči podceňují sílu PS4 Pro, říká autor závodů DriveClub

Hráči podceňují sílu PS4 Pro, říká autor závodů DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

9

Nové podrobnosti o DriveClub VR. Stojí za 40 euro?

Reklama

Ohledně modernější verze konzole PlayStation 4 se tohoto v poslední době napsalo hodně. Na PS4 Pro jsou různé názory, často čteme, že je tato konzole zbytečná. S tím nesouhlasí Paul Rustchynsky, bývalý šéf vývoje závodní hry DriveClub, který tvrdí, že hráči podceňují sílu PlayStation 4 Pro.

Nová konzole od Sony má grafický čip o výkonu 4 teraflopy, mírně modernizovaný procesor a paměti. Oproti stávající PS4 jde o slušný skok, ale oproti Microsoftu s Xbox One Scorpio je to jen malý krůček. Nutno ale podotknout, že Scorpio bude na trhu až konce roku 2017, zatímco PS4 Pro vyjde už letos v listopadu.

Krom toho Rustchynsky reagoval na komentář uživatele Twitteru, kterému se nelíbí, že PS4 Pro nemá 4K Blu-ray přehrávač. Autor DriveClubu odpověděl, zda by tato mechanika zlepšila herní zážitek (odpověď je samozřejmě ne). I přesto je absence 4K Blu-ray přehrávače velký problém pro některé hráče a Microsoftu to ve velkém nahrává.

Poslední část tweetů se točila kolem DriveClub VR. Lidé mají strach, že jim při hraní s PlayStation VR bude dělat špatně - takové případy jsou. Paul Rustchynsky se nechal slyšet, že si musejí na virtuální realitu postupně zvykat. On sám hrál přibližně čtyři hodiny denně a nevolností netrpí.

DriveClub VR přinese nový zážitek, dle Paula jde o novou hru nabízející nové tratě, novou Tour, nové trofeje, nové statistiky, nové módy a další věci. Cena byla stanovena na 39,99 euro. Majitelé původního DriveClubu dostanou bezplatný patch obsahující nové tratě. Trofeje ani další věci pro PS4 DriveClub nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama