Hráči se bouří proti ceně nových Diablo skinů pro Overwatch 2
Overwatch Novinka Hráči se bouří proti ceně nových Diablo skinů pro Overwatch 2

Hráči se bouří proti ceně nových Diablo skinů pro Overwatch 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na Blizzard i samotnou hru se snáší další vlna kritiky.

Reklama

Multiplayerová akce Overwatch 2 se nově dočkala vydání sedmé sezóny, která kromě dalšího obsahu přinesla také dva skiny s tematikou Diabla. Konkrétně se jedná o skiny Lilith Moira a Inarius Pharah, na které společnost fanoušky hry před příchodem nové sezóny ve velkém lákala.

Bezprostředně po jejich vydání ale vyšlo najevo, že je bude možné získat pouze zakoupením balíčku Ultimate Battle Pass, který stojí 40 eur. Právě nemožnost získat tyto skiny běžným hraním ve spojení s jejich vysokou cenou vyústila v hlasitou kritiku ze strany hráčů, která je patrná zejména na sociálních sítích.

Směrem k Blizzardu a Overwatch 2 se přitom nejedná o první tahovou kritiku. Hra je dlouhodobě pranýřována za svůj celkový monetizační model v čele s vysokou cenou dodatečného obsahu včele se skiny, které mají navíc často nekonzistentní kvalitu. Dobrým ukazatelem naštvanosti komunity je hodnocení na Steamu, které aktuálně činí tristních 10 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama