Hráči Sniper Elite 4 mohou koupit první mini-kampaň
Sniper Elite 4 Novinka Hráči Sniper Elite 4 mohou koupit první mini-kampaň

Hráči Sniper Elite 4 mohou koupit první mini-kampaň

Michal Burian

Michal Burian

4

V příběhovém přídavku Deathstorm Part 1: Inception se podívá Karl Fairburne do zimní severní Itálie.

Reklama

Společnost Rebellion Software dnes vydala první ze tří části mini-kampaně do Sniper Elite 4, které rozšíří hru o nový příběh. Deathstorm Part 1: Inception koupíte za 6,99€, respektive 189 korun na PS Store a 139 Kč na Xbox Store. Pokud vlastníte Season Pass, další investice nebude potřeba.

Deathstorm Part 1: Inception hráče zavede do zimní severní Itálie, kde se nachází nacistická námořní základna, která je v poslední době v hledáčku bombardérů. Bohužel se nedaří základnu celou zničit, elitní odstřelovač Karl Fairburne musí dokončit to, co bombardéry začaly. Jeho hlavním posláním je ale tajný projekt Manhattan. Karl musí získat tajný balíček s kódovým označením Deathstorm.

Zároveň vyšel ještě Night Fighter Expansion Pack s novými postavami, zbraněmi a skiny. Stojí 7,99€ na Steamu, 219 korun na PS Store a 159 korun na Xbox Store.

Pokud se vám nechce platit, tak v březnu bude zdarma herní mód Elimination (tag-style) a mapa Night Woods.

Koncem dubna dorazí druhá část mini-kampaně Deathstorm, pojmenovaná Infiltration. Dále expanze Urban Assault a nové postavy, osm skinů pro odstřelovací pušky a tři nové zbraně. Zdarma bude v dubnu mapa Urban, nový multiplayerový mód a další survival mise.

V květnu, případně v červnu se platící hráči dočkají třetí části mini-kampaně s názvem Obliteration. Do hry se dostane také expanze Cold Warfare, nová mužská a ženská postava, osm skinů pro odstřelovací pušky, 3 nové zbraně a Lock and Load Weapons Pack s další trojicí zbraní. V tomto období budou zdarma multiplayerové mapy Fortress a Bunker a nová survival mise.

Night Fighter Expansion Pack

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama