Hrajte Age of Empires Online zdarma
Age of Empires Novinka Hrajte Age of Empires Online zdarma

Hrajte Age of Empires Online zdarma

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Zajímavě vypadající online strategie z legendární série Age of Empires bude mít dle všeho nálepku free-to-play, tedy hratelné zcela zdarma.

Reklama

Microsoft a studio Robot Entertainment odhalili i několik pikantních detailů o přetrvávajících civilizacích ve hře a faktu, že mohou města vydělávat a těžit zdroje, i když vůbec nehrajete. Jak již název napovídá, titul si bere mnohé nejen z RTS žánru, ale také MMO her, především co se zvyšování zkušeností a systému questů týče.

Jak už to ale u free-to-play titulů bývá, mnohem více prémiového obsahu vám bude k dispozici za dostatečný finanční obnos. Ten vám odemkne všechny schopnosti civilizací a dodá i nějaké ty bonusové. Premium uživatelé také budou mít přístup ke specifickým nástrojům. V plánu jsou i balíčky nových questů a herních stylů za mikrotransakce, které dovolí přizpůsobit si hru ještě více.

„Nechceme z vás vyždímat peníze, chceme vytvořit komunitu,“ řekl Ian Vogel z Microsoftu. „Nesnažíme se vám prodat produkt. Chceme něco, co bude růst a vyvíjet se.“

Titul, který bude mimojiné podporovat PvP a kooperační režim s civilizacemi Řeků a Egypťanů, by měl vyjít exkluzivně pro PC ještě v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama