Hrdiny Call of Duty: Black Ops 4 známe z předešlého dílu
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Hrdiny Call of Duty: Black Ops 4 známe z předešlého dílu

Hrdiny Call of Duty: Black Ops 4 známe z předešlého dílu

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Od 19:00 můžete sledovat oficiální představení hry.

Reklama

Na dnešní sedmou hodinu odpolední je naplánovaný živý stream s představením Call of Duty: Black Ops 4 (stream níže). Ještě předtím se ale na internetu objevila reklama, která odhaluje hlavní hrdiny. To budou pořádní drsňáci. Jde totiž o postavy, s nimiž jsme se seznámili již v multiplayeru Black Ops 3. I čtvrtý díl tak bude futuristický, i když možná ne tolik, jak by někteří čekali.

Donnie "Ruin" Walsh, Erin "Battery" Baker a Tavo "Nomad" Rojas. To jsou postavy na obrázku, což fanoušci považují za náznak toho, že Black Ops 4 bude pokračováním Black Ops 3. Zároveň si komunita všimla zbraně, kterou Donnie "Ruin" Walsh drží. Jde o Remington R5, jenž se objevil v Call of Duty: Ghosts. Naznačuje nám tím Treyarch, že se Black Ops 4 bude odehrávat v blízké budoucnosti? Vypadá to tak.

Call of Duty: Black Ops 2 se soustředilo na rok 2025, zatímco Black Ops 3 bylo mezi roky 2065 a 2070. Do jaké časové osy zapadne Black Ops 4? Dle všeho by to mohlo být někde mezi. Možná i před rokem 2025, šlo by tedy o prequel. Zároveň to ale klidně může být vzdálenější budoucnost, přece jen, Ruin může využívat starší zbraň.

Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hrdiny Call of Duty: Black Ops 4 známe z předešlého dílu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama