Hrdiny, stíhačky a třídy Star Wars: Battlefrontu 2 lze upravovat pomocí Star karet
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Hrdiny, stíhačky a třídy Star Wars: Battlefrontu 2 lze upravovat pomocí Star karet

Hrdiny, stíhačky a třídy Star Wars: Battlefrontu 2 lze upravovat pomocí Star karet

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Ty můžete získat prostým hraním hry i ze zatím nepřiblížených krabic. Také jsme se dočkali dalších záběrů z hraní.

Reklama

Na včerejší konferenci EA Play jsme se konečně dočkali potvrzení toho, že veškerý dodatečný obsah pro Star Wars: Battlefront 2, který bude mít dopad na hratelnost, bude k dispozici zdarma pro každého majitele hry. Tvůrci se zkrátka vydali cestou Titanfallu 2 či Overwatche, což znamená, že všechny dodatečné mapy, herní módy, hrdinové, zbraně a vozidla v multiplayeru budou zdarma.

EA zdůrazňuje, že všichni majitelé Battlefrontu 2 budou mít přístup k těm samým ikonickým postavám, planetárním konfliktům, elegantním stíhačkám a velkolepým vesmírným bitvám v průběhu celého období dodatečné podpory hry.

Vše začne na konci roku s prvním přídavkem, který zahrne hrdiny Finna a kapitánky Phasmy, planetu Crait a další obsah, který je inspirovaný nadcházející osmou filmovou epizodou s podtitulem Poslední z Jediů. Jde o první z mnoha přídavků, které vyjdou pod názvem Seasons. Každý balík dodatečného obsahu se tak rovné jedné sezóně.

Konečně také došlo k přiblížení systému Star karet. V Battlefrontu z roku 2015 nahrazovaly herní třídy, s jejich pomocí jste zkrátka mohli vaší postavě propůjčit různé zbraně, nástroje a příslušenství. Tentokrát však Star karty slouží k úpravě a využívání různých schopností hrdinů, stíhaček a samotných herních tříd. Karty budou k dispozici ve čtyřech kvalitách, a to Common, Uncommon, Rare, Epic a všechny mohou být získány prostým hraním Battlefrontu 2.

Karty můžete získat plněním výzev a herních úkolů, účastí v různých akcích nebo otevíráním krabic. Jak se zdá, i v tomto směru se autoři inspirovali střílečkou Overwatch, v níž za každou úroveň získáte krabici plnou různého kosmetického obsahu. Tyto krabice zároveň můžete kupovat za reálné peníze. To, jestli bude možné kupovat i krabice v Battlefrontu 2, zatím není jasné, ale je to dost pravděpodobné. Právě tímto způsobem, tedy volitelným prodejem krabic za skutečné peníze, by mohli tvůrci vydělávat na vývoj zmíněného bezplatného dodatečného obsahu pro všechny hráče.

Další gameplay záběry

K dispozici je také značné množství záběrů z hraní pre-alfa verze Battlefrontu 2, které pochází z z YouTube kanálu BattlefrontUpdates, který je dost možná nejkvalitnějším a nejpracovitějším YouTuberem zaměřeným na Battlefront. Podívat se můžete na záběry z bitvy z pohledu klonovaných vojáků, stejně jako na videa zaměřená na využívání vozidel a hrdinů.

Díky videím od BattlefronUpdates jsme se dočkali i přiblížení systému Battlepoints, tedy bitevních bodů. Ty nahrazují pick-upy z předešlého dílu a ve zkratce fungují tak, že za každou činnost během hraní získáváte body, které můžete během respawnu využít, abyste se v příštím životě objevili v roli hrdiny, v kokpitu vozidla nebo v roli speciální postavy. Ty zahrnují například klonované vojáky s jetpacky nebo super battle droidy. Možnost využívat hrdiny či vozidla si tak musíte zasloužit dosažením určitého počtu bodů (hrdinové jsou samozřejmě dražší než vozidla). Existuje šance, že budete mít štěstí a narazíte na bojišti na power-up, který vám zaručí totéž, vše ale nasvědčuje tomu, že i power-upy se objevují až po určitém odehraném čase.

Body získáte i při hraní s vozidly nebo se speciálními postavami, ne však v roli hrdiny. To proto, aby byla hra vyvážená a nenastal případ, že dosáhnete dostatku bodů pro využití hrdiny a s ním nahromadíte dost bodů na to, abyste ho mohli rázem znovu využít, jakmile vás někdo zabije.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama