Hry CDPR nakonec bez multiplayeru?
Novinka Hry CDPR nakonec bez multiplayeru?

Hry CDPR nakonec bez multiplayeru?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Když se minulý týden na síti objevil inzerát studia CD Projekt Red, v němž se vedení pídilo po schopném multiplayerovém programátorovi, spousta fanoušků se začala těšit na hru více hráčů. Možná předčasně.

Reklama

Inzerát byl vcelku jasný a výstižný a dával tušit, že se tvůrčí celek začal zajímat o multiplayer, jenž by se měl objevit nejpozději v dosud neohlášeném temném fantasy RPG. Jak to tak ale vypadá, ono je to celé trochu jinak.

Michal Platkow-Gilewski, šéf marketingového oddělení, totiž fanoušky poprosil, aby si nedělali přehnané naděje a prozatím nic nebrali jako hotovou věc. Danou pozici se údajně snaží obsadit pouze v rámci průzkumu trhu.

„Chceme v týmu někoho s multiplayerovými zkušenostmi, abychom mohli prodiskutovat naše možnosti a nápady,“ uvedl Gilewski. „Věříme, že v rámci žánru RPG lze změnit a vylepšit ještě spoustu věcí.“

„S ohledem na stádium našeho vývoje se chceme ujistit, že důkladně prozkoumáme veškeré naše možnosti. Zjistíme, co by mohlo být fajn, co zvládneme a hlavně, to je pro nás nejdůležitější, co bude bezchybně fungovat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama