Hry z prvního Xboxu na Xboxu One už zítra
Novinka Hry z prvního Xboxu na Xboxu One už zítra

Hry z prvního Xboxu na Xboxu One už zítra

Michal Burian

Michal Burian

6

Už zítra Microsoft rozšíří zpětnou kompatibilitu na Xboxu One.

Reklama

Před několika hodinami šlo o spekulace, teď to máme černé na bílém. Už zítra se zpětná kompatibilita na Xboxu One rozšíří o první hry z prvního Xboxu. V den spuštění bude podporovat 13 her, které sice nepatří mezi ty největší tahouny původního Xboxu, ale některé z vás jistě potěší. Chybí například Forza Motorsport, Halo, Fable, Project Gotham Racing nebo Splinter Cell)

Všech 13 titulů bylo vylepšeno, nově mají rozlišení 1080p, rychlejší načítání a můžete si mezi nimi zvolit mezi vyšší nebo plynulejší frekvencí snímků za sekundu. Pokud některou z her vlastníte digitálně nebo na disku, tak ji nemusíte znovu kupovat.

Black (Electronic Arts) BloodRayne 2 (Majesco Entertainment) Crimson Skies: High Road to Revenge (Microsoft) Dead to Rights (Bandai Namco) Fuzion Frenzy (Microsoft) Grabbed by the Ghoulies (Microsoft) Ninja Gaiden Black (Koei Tecmo) Prince of Persia: The Sands of Time (Ubisoft) Psychonauts (Double Fine Productions) Red Faction II (THQ Nordic) Sid Meier’s Pirates! (2K Games) Star Wars: Knights of the Old Republic (Electronic Arts) The King of Fighters Neowave (SNK)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama