Hry zdarma pro majitelé Xbox Live Gold budou i po novém roce
Xbox 360 Novinka Hry zdarma pro majitelé Xbox Live Gold budou i po novém roce

Hry zdarma pro majitelé Xbox Live Gold budou i po novém roce

Michal Burian

Michal Burian

22

I po novém roce si majitelé Gold účtu budou moci každý měsíc z Xbox Live zdarma stahovat dvě hry.

Reklama

Společnost Microsoft letos v květnu na výstavě E3 v Los Angeles představil program Games With Gold, který měl být časovou záležitostí do konce roku 2013. Hráči si ale program oblíbili, staženo bylo více než 20 milionů her na Xbox 360 zdarma a nahráno bylo přes 120 milionů hodin na titulech z programu Games with Gold. Není divu, že se Microsoft rozhodl pokračovat i nadále a přinášet majitelům Zlatých účtu Xbox Live a konzole Xbox 360 další tituly zdarma.

"Tituly z programu Games with Gold jsou vyváženou směsicí třiáčkových titulů a populárních arkád, z nichž je každý měsíc uvolněna dvojice her zdarma ke stažení. Hry zůstávají ke stažení i po uplynutí časově omezené nabídky, a bez dalších nákladů jsou tak k dispozici k opětovnému zahrání. Z nedávných průzkumů vyplývá, že 97 % respondentů, kteří se programu zúčastnili, jej hodnotí kladně. Microsoft tak i nadále pokračuje v podpoře hráčů a konzole Xbox 360," dočteme se v tiskové zprávě.

Od 16. do 31. října si můžete zdarma stáhnout Halo 3. Připomeňme, že Microsoft se nechal nedávno slyšet, že má v plánu X360 podporovat až do roku 2016. Uvidíme tedy, zda do té doby bude fungovat i Games with Gold. Otázkou zůstává také to, zda se ho dočkáme na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama