Squadron 42 Novinka Hvězdami napěchovaný Squadron 42 se blíží, podívejte se na 26 minut z hraní

Hvězdami napěchovaný Squadron 42 se blíží, podívejte se na 26 minut z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Autoři Star Citizen oznámili pokoření důležitého vývojového milníku.

Reklama

Vývojáři z Cloud Imperium Games už více než 11 let pracují na nesmírně ambiciózním a rozsáhlém MMO Star Citizen, jehož vydání je však viditelně stále v nedohlednu. Studio ale souběžně vyvíjí také hru Squadron 42, která se Star Citizen sdílí stejný technologický základ i univerzum.

Squadron 42 se ale bude zaměřovat čistě na singleplayerový zážitek, který bude tvořit příběhová kampaň. V ní se objeví řada filmových hvězd jako Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill nebo Gillian Anderson. Vývojáři nově zveřejnili 26 minut dlouhou ukázku z hraní, kterou si můžete prohlédnout výše v náhledu. Vidět v ní můžete akční, logické i příběhové pasáže.

Zároveň jsme se dozvěděli, že je hra z pohledu obsahu a herních funkcí hotová. Nyní se tak mohou vývojáři pustit do ladění jednotlivých herních složek a dodatečné optimalizace. Navzdory dosažení tohoto důležitého milníku je v tuto chvíli nadále obtížné odhadnout, kdy bychom se Squadron 42 mohli dočkat. Je však zřejmé, že hra po dlouhém vývoji konečně začíná nabývat reálných rozměrů a minimálně dle přiložených gameplay záběrů nevypadá vůbec špatně.

Hvězdami napěchovaný Squadron 42 se blíží, podívejte se na 26 minut z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama